Fotosets – In the picture

Fotosets voor verbeelding, expressie en ontwikkeling

Mindful leven beschikbaar vanaf  juli 2018
Talentmanagement beschikbaar vanaf december 2018

Foto’s spiegelen de innerlijke belevingswereld en spreken de verbeeldingskracht aan. Het zijn visuele hulpmiddelen voor jong en oud die perspectief bieden en helpen bij het vinden van antwoorden. Daarom zijn foto’s bij uitstek geschikt voor gebruik bij trainingen, coaching, meditatie, therapie of voor je persoonlijke ontwikkeling.

Wat krijg je
Een fotoset van Moolelo bestaat uit 25 speciaal geselecteerde foto’s op A5 formaat. Alle foto’s zijn duurzaam tweezijdig geplastificeerd, zodat je ze met een uitwisbare stift kunt beschrijven en hergebruiken. De fotosets worden geleverd in een handig doosje.

Breed inzetbaar
Er zijn verschillende fotosets beschikbaar, ieder met een eigen thema. Hoewel iedere fotoset een eigen thema heeft, kun je ze ook voor andere thema’s inzetten, bijvoorbeeld:
Persoonlijke en professionele ontwikkelingstrajecten – Teamontwikkeling – Innerlijke kracht en zelfversterkend vermogen mobiliseren – Talentontwikkeling – Als focuspunt voor meditatie – Loopbaanontwikkeling – Zingevingsvragen – Meer ontspanning en rust ontwikkelen – Communicatie verbeteren – Mindfulness – Rouw en verlies – Teambuilding – Relatietherapie – Familieopstellingen – Inspiratie en brainstormen – …

Kosten en bestellen
Een fotoset kost 75 euro kosten (inclusief btw). 

Bestellen kan alvast via het bestelformulier.

Mindful op weg
Hoe reis jij door je leven? Heb je aandacht voor wat je onderweg tegenkomt en kun je hier oordeelloos naar kijken? Welke reis heb je achter de rug en welke hoop je nog te maken? Wat neem je mee, wat laat je achter en wat zit er in je rugzak? Een gevarieerde set die je steeds kunt blijven gebruiken.
Fotoset Boomspiegels
Talentmanagement- beschikbaar vanaf december 2018
Ontwikkel je talenten of de talenten van je medewerkers met deze fotoset. Hierin tref je diverse foto's van bomen en natuur aan in verschillende stadia van groei en bloei . Een heldere spiegel die je kunt gebruiken voor het ontwikkelen en managen van talenten; voor jezelf, voor je medewerkers en teams.

Foto's maken zichtbaar

Dat wat eerst onbewust was, wordt zichtbaar en bewust

Foto's stimuleren en verbinden

Ze geven een opening tot dialoog en verdiepend contact

Foto's nodigen uit en openen

Ze wekken nieuwsgierigheid en maken onderwerpen bespreekbaar

Foto's zijn geheugensteunen

Foto's helpen om de essentie vast te houden

Foto's geven focus aan je onderwerp

Je zoomt in en komt zo snel tot de kern

Foto's bieden perspectief

Intuïtie en creativiteit worden aangesproken en maken nieuwe mogelijkheden zichtbaar