Focus op talent

Zet met het Boomlabyrint jouw talenten en kwaliteiten in het licht

We hoeven het avontuur niet alleen te wagen,
want helden van alle tijden zijn ons voorgegaan.
Het labyrint is terdege bekend.
We hoeven slechts de draad van het heldenpad te volgen.
Joseph Campbell

Talentontwikkeling
Vaak heb je wel een idee wat je talenten en kwaliteiten zijn, maar vind je het lastig hier ook werkelijk voor te gaan staan en zichtbaar mee te worden. Iets houd je tegen om je volledige potentieel in te zetten. Tijdens dit traject maak je weer contact met je kwaliteiten, talenten en dat wat je belemmert om voluit te leven. Stap voor stap ga je op weg om jouw unieke talenten en kwaliteiten meer in het licht te zetten. Zodat ze volledig tot hun recht kunnen komen in je leven en werk.

Start vanuit het hart
Twijfel je aan je kwaliteiten of word je onzeker om werkelijk je talenten te laten zien? Geen tijd of zin om een coachtraject te volgen, maar wil je wel graag een steuntje in de rug bij je ontwikkeling en groei? Stel je voor dat je hulp krijgt om je droom te realiseren. Dit traject is speciaal ontwikkeld voor iedereen die zijn of haar kwaliteiten en talenten nu juist wel de ruimte wil geven. Voor iedereen die tijd en aandacht wil besteden aan het ontwikkelen en zichbaar laten worden van dat waar je ogen van gaan glimmen en je hart sneller van gaat kloppen.

Boomlabyrint als creatieve inspiratiebron

Het ontwikkelen van je talenten en kwaliteiten is als het groeiproces van een boom. Het boomlabyrint en bomen zijn daarom tijdens de hele programma jouw trouwe reisgenoten en inspiratiebronnen. Behalve het boomlabyrint word je tijdens het programma uitgenodigd om al schrijvend en fotograferend je talenten steeds meer te ontdekken, te ontwikkelen en hiermee zichtbaarder te worden.

Wat kun je verwachten
Zelfstandig doorloop je thuis een traject dat je helpt om steeds zichtbaarder te worden met je talenten. Je kunt overal meedoen: thuis, onderweg, op je vakantieadres. De online cursus doe je voor jezelf. Je hoeft geen huiswerk in te leveren en wanneer het beter uitkomt kun je het tempo aanpassen.

Het traject duurt in totaal 6 maanden. Iedere maand ontvang je een e-mail met nieuwe opdrachten, tips en inspiratie die zorgen voor energie en focus. Onderwerpen die aan de orde komen zijn:
Talenten en kwaliteiten helder krijgen, zicht op wat je belemmert, wat heb jij nodig om jouw talenten en kwaliteiten meer zichtbaar te laten worden, welke doelen wil je bereiken en zet je talent in het licht. Tevens werk je in het boek Ontdek jezelf in het boomlabyrint, welke je na inschrijving krijgt thuisgestuurd.

Je staat er dus niet alleen voor. Heb je tussentijds behoefte aan persoonlijke begeleiding,  dan kan dat natuurlijk altijd. Meer weten? Neem contact met mij op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Kosten en inschrijven
Je kunt je voor dit programma vanaf 2019 inschrijven.

Het online programma kost € 197 (inclusief btw, verzendkosten en het boek ‘Ontdek jezelf in het boomlabyrint’). Inschrijven kan via het inschrijfformulier aan de rechterkant van deze pagina.

Na inschrijving, ontvang je binnen enkele dagen per e-mail een bevestiging met factuur. Je inschrijving is pas definitief als het bedrag bij ons op de rekening staat. Het boek wordt een week voor aanvang van de cursus aan je toegezonden. Annuleren kan alleen schriftelijk. Zodra het boek verzonden is, is annuleren niet meer mogelijk.

Ook handig
Om de online cursus te kunnen lezen heb je een pdf lezer nodig. Je kunt hier een gratis exemplaar van Adobe reader downloaden. Ook een printer om de oefeningen uit te printen is handig, maar niet noodzakelijk.

Verhelder je blik op je talenten en kwaliteiten en zet ze in het licht