laat ons uw organisatie helpen

Hoe kan Moolelo je organisatie en medewerkers helpen?

Met onze expertise, jarenlange ervaring, verschillende diensten en ons netwerk van zelf opgeleide creatief coaches en therapeuten en creatief meditatietrainers kunnen we veel voor je organisatie betekenen. Op deze pagina een greep uit ons aanbod.

HandenMoolelo

INDIVIDUELE LOOPBAANBEGELEIDING

Veel mensen vinden hun werk te zwaar of hebben juist te weinig uitdaging. Daardoor ervaren ze weinig plezier en functioneren ze minder goed. Met onze loopbaancoaching of een van onze verdiepende trajecten gaan medewerkers stap voor stap op weg naar de rol die bij ze past.
handenboomMoolelo

GROEPEN EN TEAMS

Creatieve coaching/therapie en creatief mediteren werkt óók in groepen. Een van onze succesvolle groepsprogramma’s is bijvoorbeeld de Jezelf in Beeld Workshop, een dag waarin talenten concreet worden en deelnemers letterlijk de eerste stappen zetten naar hun persoonlijke stijl van zelfcompassie.
LampMoolelo

STRESSREDUCTIE EN VITALITEIT

De lat ligt vaak hoog voor medewerkers. Efficiënt en effectief werken is noodzakelijk, in commerciële organisaties maar zeker ook in sectoren als onderwijs, zorg en bij overheidsinstanties. Hoe hou je medewerkers energiek, vitaal en gemotiveerd? Ook hierop biedt Moolelo antwoorden.
Camera3Moolelo

WORKSHOPS EN PRESENTATIES

Regelmatig verzorgt Wendy Smit, oprichter van Moolelo voor collega-coaches, zorgaanbieders en andere professionals presentaties en workshops over het zich snel ontwikkelende werkterrein van creatieve coaching/therapie en creatief mediteren. Is zo’n dag(deel) ook iets voor jouw organisatie of evenement?