Moolelo - Boomlabyrint ontspant en geeft vitaliteit

Boomlabyrint®

 

Het door ons speciaal ontwikkelde unieke houten boomlabyrint helpt je om meer ontspannen, vitaler en bewuster in het leven te staan. Door de combinatie van de meditatieve werking van het labyrint en de boom als symbool voor het leven is het een krachtig hulpmiddel voor jezelf of in je werk als coach, therapeut of trainer. Ontdek de mogelijkheden van het boomlabyrint en maak ruimte voor balans, bezinning en bezieling.

Wat is het Boomlabyrint®

Het boomlabyrint is een kruisingsvrij, slingerend pad dat je langs een aantal wendingen naar het centrum leidt en weer terug naar buiten. Het helpt je te ontspannen, te luisteren naar wat werkelijk voor jou van belang is in het leven, contact te maken met wat je bezielt en waar je energie van gaat stromen en te onderzoeken wat je belemmert voluit te leven.

Wat kun je met het boomlabyrint®?

  • Je kunt het gebruiken als meditatie hulpmiddel om meer rust, stilte, ontspanning en balans in je leven te brengen.
  • Om antwoord te krijgen op vragen.
  • Voor coaches, therapeuten en trainers is het laten lopen van het boomlabyrint een snelle en effectieve manier om thema’s in kaart te brengen en op te lossen. Ook helpt het om mensen te laten ontspannen, te focussen en te reflecteren.
  • Als behendigheidsspel om de motoriek te trainen.

Materiaal

Het Boomlabyrint is vervaardigd van vuren of eikenhout. Het wordt geschuurd geleverd, zodat je zelf kunt kiezen hoe je het wil afwerken. Denk bijvoorbeeld aan olie of lak. Indien gewenst kunnen wij hem voor een meerprijs in de plantaardige olie afleveren.

Hout is een natuurproduct. Geen twee Boomlabyrinten zijn hetzelfde en reageren hetzelfde tegen temperatuursveranderingen. Dat maakt jouw Boomlabyrint uniek en een levend hulpmiddel.

Kosten en bestellen

Boomlabyrint van vurenhout: 65 euro, tijdelijke actie nu voor 47 euro

Boomlabyrint van eikenhout: 75 euro

Meerprijs olie: 15 euro

Alle prijzen zijn inclusief btw, exclusief verzendkosten (9,95 euro). Verzonden via pakketpost Postnl.

Het Boomlabyrint wordt uniek voor jou gemaakt, daarom hanteren we een levertijd van 2 tot 3 weken.

Bestellen kan op dit moment alleen nog door een e-mail te sturen.

Ik ben er blij mee. Bijzonder zo aard-ig het labyrint te ‘lopen’.  De natuur toont ons door de spiegeling van de kruin in het wortelstelsel en omgekeerd, in alle eenvoud de spirituele wet van zo boven zo beneden.

Jan-Willem

Wat een bijzonder krachtig hulpmiddel om tot rust te komen. Het Boomlabyrint helpt mij mijn hoofd leeg te maken, mijn gedachten te stoppen en helemaal in het hier en nu te zijn.

Marianne

Het naar binnenlopen, stil staan en luisteren naar het gefluister van mijn ziel en dan weer naar buiten. Ik krijg antwoorden op mijn levensvragen. Ontdek nieuwe mogelijkheden en kan er eindelijk handen en voeten aan geven. Wat een bijzonder cadeau is het Boomlabyrint geweest aan mijzelf.

Lisanne