Boomlabyrintwerker

Professioneel en succesvol leren werken met het boomlabyrint

Wil je leren hoe je het boomlabyrint kunt inzetten voor persoonlijke/professionele ontwikkeling, ontspanning en/of creatieve expressie. Voor jezelf én voor anderen? Volg dan de training gecertificeerd ‘Boomlabyrintwerker’. Deze intensieve training bestaat uit drie bijeenkomsten, een voorbereidingsopdracht, thuisopdrachten én een afrondingsopdracht na de laatste trainingsdag.

Ontstaan van de training
In 2005 kwam ik voor het eerst in aanraking met een labyrint. Het fysiek lopen van dit labyrint heeft mij bewogen tot verdere verdieping in het werken met labyrinten voor persoonlijke en professionele groei. Met mijn creatieve therapie en psychosynthese achtergrond en de boom als symbool voor het leven ontstond zo het boomlabyrint. Het boomlabyrint vormt al lange tijd een onderdeel van mijn werken met groepen en individuen. Mijn kennis en ervaring met het boomlabyrint wil ik nu doorgeven. Ik hoop hiermee dat steeds meer mensen de ontspannende, helende en inspirerende werking van het boomlabyrint zullen ontdekken en ervaren.

Inhoud
Deze training tot gecertificeerd Boomlabyrintwerker is ontwikkeld voor iedereen die op basis van eigen ervaring op een deskundige manier met anderen wil werken. In deze training leer je zelf hoe je het boomlabyrint op verschillende manieren en voor verschillende doeleinden kunt toepassen en gebruiken. Je verdiept je tijdens de trainingsdagen in de werking van het boomlabyrint, welke creatieve oefeningen je kunt combineren met het boomlabyrint voor persoonlijk ontwikkeling, therapie en expressie, op welke wijze je dit kunt inzetten voor jezelf en ook met groepen en/of individuen.

Tevens krijg je als gecertificeerde ‘Gids Boomlabyrint’ korting op verschillende producten, te weten:
Het boek ‘Ontdek jezelf in het boomlabyrint
Bij afname tot 5 boeken, 5% korting en vanaf bestellingen van 10 boeken of meer, 10% korting. Dit geldt ook in combinatie met andere boeken van Wendy Smit | Moolelo.
De boomlabyrintkaart. In plaats € 2,50 betaal je 2 euro per stuk.
Het gesealde Boomvingerlabyrint. (info volgt binnenkort).
Gereduceerd huurtarief op het boomlabyrint. (info volgt binnenkort).

Wat betekent de certificering
Het betekent dat jij en ik zijn overeengekomen dat jij mijn Boomlabyrint en de aangeboden oefeningen mag gebruiken en inzetten. Wanneer je volledig bent gecertificeerd mag je dit gedurende een periode van drie jaar gebruiken. Wanneer jij na de drie jaar je certificering wilt vernieuwen, dien je een korte nascholing te volgen.

Voorwaarden
Om mee te kunnen doen dien je tenminste één van de volgende cursussen bij Moolelo te hebben gevolgd: ‘Focus op talent, ontwikkel je talent n het boomlabyrint’ of ‘Creatief mediteren’.

Moet je een therapeut of counselor zijn om te werken met het boomlabyrint?
Nee, dat hoeft niet. Mensen met heel verschillende achtergronden ervaren het werken met het boomlabyrint als zinvol, ontspannend en plezierig. Als je een opleiding tot therapeut of counselor hebt gedaan kun je het materiaal wat je krijgt aangereikt tijdens de training zo aanpassen dat het aansluit bij jouw deskundigheid.

Praktisch

Wanneer en waar

De training bestaat uit 3 dagen van 10.00 – 16.30 uur. Tussen de middag is er een uur lunchpauze.

De volgende training start in het najaar van 2019. Wil je op de hoogte gehouden worden hiervan, stuur mij dan een e-mail.

Kosten De kosten zijn € 865, inclusief btw voor een 3-jarige registratie als ‘Boomlabyrintwerker’, een uitgebreide trainingsmap met opdrachten die je vrij kunt gebruiken en de verplichte literatuur ‘Ontdek jezelf in het boomlabyrint’. Het boek en de trainingsmap met cursusmateriaal en achtergrondliteratuur worden op de eerste dag van de training uitgereikt.
Het boek ‘Creatief mediteren’ behoort tot de aanbevolen literatuur en kan direct bij inschrijving worden besteld voor € 19,50.
Inschrijven Op dit moment niet mogelijk. Wil je op de hoogte gehouden worden hiervan, stuur mij dan een e-mail.
Meer info Voor meer informatie of vragen, neem contact met mij op via e-mail of telefoon.
Gids Boomlabyrint
Wordt een gids voor anderen in het Boomlabyrint