Creatief meditatie trainer Moolelo

Creatief mediteren introductiecursus

Wil je weer voluit en ontspannen leven? Of wil je bewuster leven, je hoofd leegmaken en beter leren omgaan met stress?  Je ideeën en gedachten op een rij krijgen of een nieuwe weg inslaan? Op een andere en creatieve manier leren mediteren? Dan is de introductiecursus creatief mediteren iets voor jou.

Tijdens deze introductiecursus maak je kennis met de beginselen van creatief mediteren. Hoe doe je het, wat heb je nodig, waar kun je aandenken? Door zelf diverse creatieve meditatievormen uit te proberen ontdek je welke vorm van creatief mediteren bij je past.

Je hoeft geen ervaring te hebben met tekenen, schrijven of andere creatieve werkvormen. Het gaan om het doen, niet om het resultaat.

Kom op eenvoudige en speelse wijze weer tot rust, in balans, vergroot je bewustzijn, bezin op je leven of werk en ervaar meer vitaliteit en energie. Kortom Je gaat weer voluit leven.

Creatief mediteren is een hulpmiddel om jezelf te trainen in het hier en nu te komen en te blijven. Het geeft uitdrukking aan j egedachten, gevoelens en verlangens. Via onze handen komen  geblokkeerde krachten vrij en worden je kwaliteiten weer in het licht gezet.

Voor iedereen die

  • die wil leren creatief te mediteren
  • verschillende creatieve meditaties wil uitproberen
  • nieuwsgierig is naar wat er in je leeft
  • zijn of haar perspectief op jezelf en de wereld waarin je leeft wilt veranderen.

Programma

Tijdens deze introductietraining ga je zelf aan de slag met diverse creatieve meditatievormen. Zo ervaar je wat bij je past en wat niet. Je gaat onder andere aan het werk met: tekenen, schrijven, fotograferen, boetseren en schilderen.

We starten het weekend op vrijdagavond om 19.00 uur en eindigen zondagmiddag om 16.00 uur.

Inschrijven

Wil je mee doen? Zend een e-mail, dan ontvang je begin 2020 een inschrijfformulier.

Start
Vrijdagmiddag vanaf 17.00 uur t/m zondagmiddag 16.00 uur
data najaar 2020 volgen.

Waar
tussen Utrecht en Den Bosch. Locatie wordt nog bekend gemaakt.

Trainer
Wendy Smit

Kosten
450 euro (inclusief btw).