Creatieve therapie en coaching werkt!

Creatieve therapie – individueel

Eenjarig, SKB geaccrediteerd

In dit individuele traject volg je hetzelfde traect als de groepstraining Creatieve Therapie, maar dan in eigen tempo. Afhankelijk van jouw wensen en mogelijkheden kun je de lessen in Best volgen of via Skype. Naast het volgen van de lessen krijg je oefeningen mee om thuis te doen. De gemaakte oefeningen neem je mee naar de volgende les of stuur je naar mij voor de volgende les.

Creatieve Therapie leert je te werken met het expressieve en beeldende vermogen van de mens door gebruik te maken van creatieve en kunstzinnige werkvormen. Veel mensen vinden het lastig om te verwoorden wat zij denken, voelen en ervaren. Ze hebben er geen woorden voor of juist zoveel dat ze er geen wijs uit komen. Dan kan Creatieve Therapie uitkomst bieden. Leer ook te werken met het creatieve, beelden en expressieve vermogen van de mens en help clienten bij het doorwerken, ondersteunen, verwerken, ontwikkelen en leren omgaan met de uitdagingen vragen die zij tegenkomen in hun leven.

De opleiding bestaat uit twee modulen, welke afzonderlijk zijn te volgen. Elke module bestaat uit 6 dagdelen van 10.00 – 11.30 uur. Verder volg je tijdens het individuele traject hetzelfde programma als de reguliere opleiding Creatieve Therapie van de Psychosynthese Academie / De Broedplaats.

Voor meer informatie, download de brochure.

Start
Op afspraak

Waar
Best

Trainer
Wendy Smit

Kosten
1350 euro per module van 6 lesdagen (exclusief)