Organisatie ontwikkeling


Creatief werken in organisaties is er om de maximale potentie uit het bedrijf en je team te halen. Hoe krijgen we de juiste ‘alignment’ tussen individuele waarden, organisatiewaarden en middelen om datgene te doen waaruit een win/win situatie ontstaat.

Een goed functionerend team maakt een organisatie succesvol. Als alle leden van het team optimaal hun talenten inzetten, dan heb je een winnend team. Maar dat blijkt niet altijd vanzelf te gaan. Moolelo inspireert teams en organisaties om op een creatieve manier naar hun functioneren te kijken. Door in beweging te komen ontstaat er snel een helder beeld van de kwaliteiten, drijfveren, passies en belemmeringen van de verschillende teamleden. Vanuit dit perspectief werken jullie, onder de begeleiding van Moolelo en eventueel haar partners aan een nieuw perspectief waarin talenten worden erkend en benut. Dit alles om persoonlijke en professionele ontwikkeling, vertrouwen, verbondenheid en samenwerking bij elkaar te brengen.

Teamontwikkeling is voor organisaties die willen investeren in persoonlijk leiderschap, hun team en de talentontwikkeling van medewerkers en de organisatie niet los van elkaar zien.

Elk traject is als een maatpak waarin we samen kijken wat nodig is voor het team en de organisatie.
Voorbeelden van eerdere trajecten:
* Veiligheid en vertrouwen tussen collega’s na herstructurering.
* Begeleiden van veranderingsprocessen binnen de organisaties.
* Meerjarenplan en visievorming managementteams.
* Ondersteunen van teams bij organisatieveranderingen en reorganisaties.
* Ontwikkelen van talenten en kwaliteiten teamleden.

Wil je weten wat wij je kunnen bieden, neem dan contact met ons op.

Professionele ontwikkeling
Samen komen we verder

Trainer

Voor bestaande groepen en opleidingen kunnen speciale workshops, modules en trainingen in creatieve ontwikkeling worden ontwikkeld en aangeboden. Denk hierbij aan het gebruik van creatieve werkvormen als schrijven en fotografie in de begeleidingspraktijk of creatief mediteren. Afhankelijk van de vraag en het doel kan dit in de vorm van een workshop van een enkel dagdeel tot een meerdaagse training of retraite met of zonder verblijf. Neem vrijblijvend contact op, dan bekijken we samen wat ik voor je kan betekenen.