Creatief mediteren tijdens de kerst met Moolelo.nl

Online cursus: Creatief mediteren rondom de kerst

Meer rust en ontspanning tijdens de feestdagen

 

Voel je je tijdens de feestmaand ook gehaast en onrustig? Zou je het liefst net als de natuur je wat meer terug willen trekken en even pas op de plaats maken ? Wat minder haast en stress en meer tijd voor verstilling? Dan is de online cursus creatief mediteren rondom de kerst iets voor jou. Met behulp van meditatief schrijven en de inspirerende foto’s uit de fotoset Mindful op weg creeer je een moment van rust en bezinning. Een ideale manier om meer rust en aandacht in je leven te brengen tijdens de feestmaand.

 

Vanaf 25 november 2019 ga je op weg. Aan de hand van dagelijkse oefeningen nodig ik je uit om om stil te staan bij wat voor jou op dat moment van belang is. 15 minuten per dag creatief mediteren is al genoeg om midden in de drukte en het feestgedruis even tijd voor jezelf te nemen en tot rust te komen. Zo ga je ‘opgeruimd’ en met frisse blik het nieuwe jaar in

 

Wat kun je verwachten

  • De online cursus start maandag 25 november 2019 en loopt t/m 12 januari 2020 en bestaat ui de fotoset Mindful op weg en het werkboek Creatief mediteren rondom de kerst.
  • De fotoset Mindful op weg bestaat uit 28 speciaal geselecteerde foto’s op A5 formaat. Alle foto’s zijn duurzaam tweezijdig geplastificeerd, zodat je ze met een uitwisbare stift kunt beschrijven en hergebruiken. De fotosets worden geleverd in een handig doosje.
  • Je ontvangt de fotoset voor aanvang van de online cursus. Het werkboek Creatief mediteren rondom de kerst wordt op 25 november 2019 naar je gemaild. In het werkboek staan voor 7 weken creatieve oefeningen die je helpen aan meer rust en ontspanning. Oefeningen die je kunt verwachten zijn: meditatieve schrijfoefeningen met de foto’s uit de fotoset, opdrachten voor de Adventszondagen en reflectieopdrachten.
  • In de cursus is een planning opgenomen. Voel je vrij om je eigen tempo te bepalen en de opdrachten in een hoger of lager tempo te doen.
  • Hoewel dit een online cursus is en er geen feedback momenten in de cursus zitten, hoef je het niet alleen te doen. Heb je gedurende de cursus behoefte aan feedback of een verdiepend gesprek, dan kunnen we hier altijd aparte afspraken over maken.

 

Kosten en inschrijven

De online cursus Creatief mediteren rondom advent en de kerst kost € 99 (inclusief btw, exclusief verzendkosten).

Wil je alleen het werkboek bestellen, dan zijn de kosten € 45.

Inschrijven kan makkelijk via het bestelformulier op deze pagina.

Je ontvangt binnen enkele dagen een bevestiging. De factuur wordt verzonden per e-mail. Je inschrijving is pas definitief als het bedrag bij ons op de rekening staat.

Ook handig

Om de online cursus te kunnen, kun je hier een gratis exemplaar van Adobe reader downloaden. Ook een printer om de oefeningen uit te printen is handig, maar niet noodzakelijk.

Inschrijven

Ja, ik schrijf me in voor de online cursus Creatief mediteren rondom de kerst inclusief fotoset Mindful op weg
Ja, ik schrijf me in voor de online cursus Creatief mediteren rondom de kerst, zonder fotoset
Ja, ik bestel direct het boek Creatief mediteren mee
 
Contactgegevens
 

 
Ja, ik schrijf me in voor de e-nieuwsbrief 'Zinspiratie'
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden. Bekijk hier de algemene voorwaarden.