Creatief meditatie coach

Creatief mediteren in de praktijk

Meditatie is een krachtig hulpmiddel in de therapeutische en coachingspraktijk. Zou je meditatie en dan vooral een creatieve manier van meditatie doeltreffend willen inzetten in je eigen praktijk? Anderen inspireren op hun meditatieve weg? Ontwikkel je dan tot creatief meditatiecoach.

Creatief mediteren geeft uitdrukking aan onze gedachten, gevoelens en verlangens. Via onze handen geeft het een stem aan het onbewuste en maakt geblokkeerde krachten vrij. Ook zet het kwaliteiten in het licht. Je ervaart tijdens de opleiding hoe je kunt luisteren met je handen. Hierbij staat niet het artistieke aspect centraal, maar het meditatieproces. Dat je door het regelmatig oefenen ook je creatieve expressie ontwikkelt, is niet het doel van deze opleiding maar wel een mooie bijvangst.

Voor iedereen die

  • Creatief mediteren wil toepassen in de eigen praktijk.
  • Op zoek is naar handvatten en vaardigheden om creatief te mediteren.
  • De verschillende effecten van creatief mediteren wil ontdekken en inzetten.
  • Meditatie wilt kunnen toepassen in verschillende situaties zoals stress, spanning, burn-out, ziekte, depressie en het bereiken van doelen. Maar ook als hulp bij zelfonderzoek en zingeving in een therapeutische setting.
  • Zijn of haar begeleidingskwaliteiten wilt ontwikkelen.
  • Een eigen creatief meditatietraject wil doorlopen.

Praktisch

Datum en locatie 2018
:
Najaar 2018: Meditatiecoach intensief in Amersfoort. Je hoeft voor deze training niet eerst de introductiecursus te hebben gevolgd! Data: 7 en 8, 28 en 29 november en 12 en 13 december 2018. Deze training is VOL, data voor 2019 worden nog bekend gemaakt.

Data 2019 in Best en Amersfoort worden nog bekend gemaakt. Wil je op de hoogte blijven, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief

Kosten: € 995, exclusief btw.

Vooropleiding: Om deel te nemen dien je de introductiecursus creatief mediteren – luisteren met je handen te hebben afgerond. Dit geldt niet voor de Meditatiecoach intensief.

Inschrijven: via het inschrijfformulier.

Meer info: Download de brochure of neem contact met mij op.

Creatief Meditatiecoach


Download het inschrijfformulier


Download de brochure creatief meditatiecoach / trainer