Creatief meditatie trainer Moolelo

Creatief meditatie coach / trainer

Wil je kennis maken met een creatieve manier van mediteren? Meditatie inzetten in je praktijk en anderen inspireren op hun meditatieve weg. Een eigen meditatiegroep starten en je ontwikkelen tot creatief meditatiecoach of trainer? Dan is deze training iets voor jou.

Tijdens de training komen creatieve expressie en meditatie samen. Hierdoor ontstaat een krachtige methode voor coaching en therapie. Het helpt om jezelf en je cliënten op eenvoudige, speelse en doeltreffende wijze meer rust, balans, bewustzijn, bezinning en vitaliteit te laten ervaren.

Creatief mediteren geeft uitdrukking aan onze gedachten, gevoelens en verlangens. Via onze handen geeft het een stem aan het onbewuste en maakt geblokkeerde krachten vrij. Ook zet het kwaliteiten in het licht.

Voor iedereen die

  • een meditatiegroep wil starten.
  • op zoek is naar handvatten en vaardigheden om creatief te mediteren.
  • De verschillende effecten van creatief mediteren wil ontdekken en inzetten.
  • de eigen trainers en begeleiders kwaliteiten wilt ontwikkelen.
  • wil weten hoe je een meditatiecursus ontwikkelt, vormgeeft en overdraagt.

Programma

Tijdens deze module leer je op basis van eigen ervaringen hoe je op een deskundige en effectieve manier een creatief meditatieprogramma aan een groep cursisten kunt geven. Je verdiept je in de opbouw van het programma en in de verschillende oefeningen en de wijze waarop je dit kunt overdragen aan een groep. Hierdoor ontwikkel je je eigen vorm om op een ontspannen en inspirerende manier een meditatieprogramma op te zetten, te  gebruiken en toe te passen. Onderdeel van deze module is dat je buiten de lesdagen om werkt met een zelf samengestelde oefengroep.

Inschrijven

Wil je mee doen? Zend een e-mail, dan ontvang je begin 2020 een inschrijfformulier.

Start
Deze training bestaat uit 5 dagen van 10.00 – 16.00 uur en start vrijdag 30 oktober 2020.

Waar
St. Oederode

Trainer
Wendy Smit

Kosten
995 euro (inclusief btw)

Accreditatie
SKB in aanvraag