Creatief meditatie trainer

Wil je kennis maken met een creatieve manier van mediteren? Meditatie inzetten in je praktijk en anderen inspireren op hun meditatieve weg. Een eigen meditatiegroep starten en je ontwikkelen tot creatief meditatietrainer? Dan is deze training iets voor jou.

Tijdens de training komen creatieve expressie en meditatie samen. Hierdoor ontstaat een krachtige methode voor coaching en therapie. Het helpt om jezelf en je cliënten op eenvoudige, speelse en doeltreffende wijze meer rust, balans, bewustzijn en bezinning te laten ervaren.

Creatief mediteren geeft uitdrukking aan onze gedachten, gevoelens en verlangens. Via onze handen geeft het een stem aan het onbewuste en maakt geblokkeerde krachten vrij. Ook zet het kwaliteiten in het licht,

Voor iedereen die

  • een meditatiegroep wil starten.
  • op zoek is naar handvatten en vaardigheden om creatief te mediteren.
  • De verschillende effecten van creatief mediteren wil ontdekken en inzetten.
  • de eigen trainers en begeleiderskwaliteiten wilt ontwikkelen.
  • wil weten hoe je een meditatiecursus ontwikkelt, vormgeeft en overdraagt.

Programma
Tijdens deze module leer je op basis van je ervaringen in de vorige module hoe je op  een deskundige en effectieve manier een creatief meditatieprogramma aan een groep cursisten kunt geven. Je verdiept je in de opbouw van het programma en in de verschillende oefeningen en de wijze waarop je dit kunt overdragen aan een groep. Hierdoor ontwikkel je je eigen vorm om op een ontspannen en inspirerende manier een meditatieprogramma op te zetten, te  gebruiken en toe te passen. Onderdeel van deze module is dat je buiten de lesdagen werkt met een zelf samengestelde oefengroep.

Praktisch

Waar: Omgeving Den Bosch – Eindhoven.

Wanneer: 24 januari, 14 februari, 14 maart, 28 maart, 11 april 2019, van 10.00 – 16.30 uur. Deze training is VOL.

Kosten: € 995 (exclusief btw).

Vooropleiding: Om deel te nemen dien je de introductiecursus creatief mediteren – luisteren met je handen te hebben afgerond.

Inschrijven: Op dit moment niet mogelijk. Heb je interesse, neem dan contact met mij op. Bij voldoende belangstelling start een extra groep.

Contact