Mindfulness en Creativiteit

Opladen met mindfulness en creatieve oefeningen

Heb je behoefte aan een pauze in je drukke leven en wil je opnieuw in contact komen met je eigen bron? Ga dan mee op deze unieke inspiratiereis naar Catalonië en kom opgeladen en met nieuwe energie thuis.

Tijdens de reis helpen we je om met behulp van mindfulness en creatieve oefeningen om nieuwe inspiratie op te doen. Bijvoorbeeld natuurcollages maken, foto-opdrachten en tekenen. Je hoeft niet creatief te zijn  om mee te kunnen doen!

We verblijven exclusief op een prachtig landgoed in de ruige bergen van Catalonië. Rondom het landhuis ligt een grote tuin, boomgaard en zwembad. We maken uitstapjes naar prachtige natuurplekken, eeuwenoude stadjes, spirituele plaatsen, de zee en blijven soms ook bij huis. Op de locaties doen we oefeningen en laten ons inspireren door de omgeving.

Je gaat op reis met maximaal 6 personen zodat er voor jou voldoende persoonlijke aandacht is.

“Het was een heerlijke week. Vol zon in prachtige groene omgeving, comfortabel huis. Afwisselende locaties van zee, bergen etc. Mooie persoonlijke opdrachten die zeer verhelderend werkten en ook bij thuiskomst doorwerken. Fijne en zorgvuldige begeleiders van de groep waardoor je je veilig voelt Een perfecte combi van persoonlijke verdieping en relax vakantie gevoel”

Begeleiding:
De organisatie en begeleiding van deze reis is in handen van Wendy Smit (Moolelo) en Yolande van Wijk (Commundocoaching). 
Wendy is een ervaren creatief en kunstzinnig therapeut die creativiteit met mindfulness en meditatie combineert. Met een heldere en frisse aanpak begeleidt Wendy je naar meer ontspanning en brengt je weer in contact met je creatieve bron.
Yolande is een ondernemer, reiziger, coach met als motto: “begin bij jezelf maar eindig niet bij jezelf”. Ik breng op de reizen mijn enthousiasme, humor, aandacht en kracht in. Mensen verbinden is mijn tweede natuur. Ik heb ervaring in professional het bedrijfsleven, als ondernemer, studiecoach, en psychosynthese coach. Ik ben thuis in het gebied in Catalonië waar wij naartoe gaan.


Praktisch

Wanneer: 14 t/m 19 oktober 2018

Waar: Spanje

Groep: Maximaal 6 personen.

Meenemen: Voor vertrek ontvang je van ons meer informatie over wat mee te nemen.

Kosten: € 1200 (exclusief btw). Dit is inclusief: Verblijf in Mas Fullat op basis van een tweepersoonskamer, lokaal vervoer met huurauto’s, maaltijden (zelf koken en uit eten), begeleiding en groepsactiviteiten, excursies en materialen.
Op verzoek en tegen bijbetaling (van 250 euro) is er gelegenheid om te overnachten in een 1-persoonskamer. Exclusief: Vlucht: raming 160 euro, literatuur, entrees en zakgeld (raming 50 euro).

Inschrijven: Via het aanmeldformulier.

Meer info: Heb je vragen of wil je meer informatie, neem dan contact op met mij via e-mail of telefoon

Ervaringen

Het was een heerlijke week. Vol zon in prachtige groene omgeving, comfortabel huis, afwisselende locaties van zee, bergen etc.

Mooie persoonlijke opdrachten die zeer verhelderend werkten en bij thuiskomst nog doorwerken.

Fijne en zorgvuldige begeleiders waardoor je je veilig voelt in de groep.

Een perfecte combi van bezinning en relaxt vakantie gevoel.

De organisatie vond ik top! Ontspannen, inspirerend, warm, fijn. Goede combi zijn jullie.

het was precies goed.