Ontdek jezelf

De online ontdekkingsreis voor persoonlijke groei en ontwikkeling

Wil je jouw potentie ontwikkelen, vanuit je hart leven en ontdekken waar jij warm voor loopt? Wil je weer in contact komen met waar je het toch allemaal voor doet in dit leven, maar heb je geen idee waar te beginnen? Dan is Ontdek jezelf iets voor jou. Tijdens dit traject maak je weer contact met je eigen verhaal. Met wat jou energie en plezier geeft in je leven en met wat je hierin belemmert. Al schrijvend en tekenend ontdek je steeds meer wat je beweegt en waar je ogen van gaan stralen.

Creatieve hulpbron
Tijdens dit traject maak je gebruik van schrijven en tekenen als middelen om weer in contact te komen met waar het voor jou in het leven werkelijk om gaat. Tekening voor tekening en woord voor woord krijg je inzicht in wat je beweegt en welke ontwikkelingsmogelijkheden er zijn. Hiermee kun je van binnenuit vorm en richting aan je leven geven.

Wat kun je verwachten
Zelfstandig doorloop je het vier maanden durende programma (16 weken). Je kunt overal meedoen: thuis, onderweg of op je vakantieadres. Je ontvangt iedere maand nieuwe oefeningen, tips en inspiratie voor de komende vier weken die je op weg helpen en op koers houden. Dit online programma doe je voor jezelf. Je hoeft geen huiswerk in te sturen en je kunt zonodig het tempo aanpassen.

Je werkt onder andere in het boek Ontdek jezelf door tekenen en reflectief. In totaal kom je 70 thema’s tegen zoals: plezier, vertrouwen, dromen, loslaten, geduld, ontspannen, spelen, eerlijkheid en nog veel meer. Per thema ontvang je extra oefeningen ter verdieping. Denk hierbij aan bijvoorbeeld kijk- en luisteroefeningen, aandachtsoefeningen, werken met beelden en de natuur als inspiratiebron.

Je staat er niet alleen voor. Heb je tussentijds behoefte aan persoonlijke begeleiding, dan kan dat natuurlijk altijd. Meer weten? Neem contact met mij op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Kosten en inschrijven
Je kunt iedere maandagochtend van start gaan op je ontdekkingsreis naar jezelf.
Meedoen aan deze ontdekkingsreis kost 99 euro. Dit bedrag is inclusief het boek ‘Ontdek jezelf door tekenen en reflectief schrijven’, btw en exclusief verzendkosten.

Inschrijven kan makkelijk via het bestelformulier.

Je ontvangt binnen enkele dagen een bevestiging. De factuur wordt verzonden per e-mail. Je inschrijving is pas definitief als het bedrag bij ons op de rekening staat. De eerstvolgende maandag ontvang je de het eerste deel van het online programma in je mailbox.

Ook handig
Om de online cursus te kunnen, kun je hier een gratis exemplaar van Adobe reader downloaden. Ook een printer om de oefeningen uit te printen is handig, maar niet noodzakelijk.

Ontdek jezelf
Op weg naar meer balans en vrijheid

Alles wat ik gemaakt heb is als een spiegel voor mij hoe het op dit moment met mij is en wat er van binnen speelt bij mij. Ik kon er veel in kwijt en ik kreeg inzichten. Ik keek iedere maandag uit om de opdrachten te ontvangen en heb er met heel veel plezier aan gewerkt. Het was uitdagend, speels, verrassend en leuk!! Het zit goed in elkaar. – Anita

Mijn complimenten voor dit mooie traject – Judith

De ontdekkingsreis met Wendy is leuk om te doen! De kleine tekeningetjes weten me steeds weer te raken. Soms maken ze me vrolijk, een enkele keer is er een traan en meestal verwonderen ze me. Dit – samen met de korte teksten en reflectie-opdrachten – maken dat ik steeds weer een ander stukje van mezelf te zien krijg. De weken vliegen om. – Hanny

Jezelf ontdekken met behulp van tekenen en schrijven vond ik heel fijn om te doen. Verrassend wat er naar boven kwam borrelen. De ontspannende begeleiding van Wendy heb ik als heel prettig ervaren. – Ank

Contact