Over mij

Ieder heeft iets kostbaars in zich, dat te vinden is zijn weg”.

Deze uitspraak van Buber past bij de manier waarop ik in het leven en in mijn werk als coach, therapeut, trainer en docent Creatieve Therapie sta. Ieder van ons is uniek en heeft iets waardevols te geven. Soms kom je daar gemakkelijk bij en een andere keer kun je een steuntje in de rug gebruiken. 

Als creatief en kunstzinnig therapeut en docent combineer ik  creativiteit met mindfulness en meditatie. Met een heldere en frisse aanpak begeleid ik je naar meer ontspanning, bewustzijn, inzicht en contact met je creatieve bron.

Sinds 2009 nodig ik in mijn praktijk en op locatie individuen, groepen en teams uit met andere ogen naar zichzelf en hun omgeving te kijken om zo te komen tot een verandering die past. Hierbij komen persoonlijke en professionele ontwikkeling, bewustwording, meditatie, creativiteit en communicatie bij elkaar. Toegankelijkheid, diepgang, betrokkenheid en openheid typeren mij. Ik loop graag een stukje met je mee, begeleid je waar nodig zodat je daarna zelf weer verder op weg kunt.

Moolelo
Moolelo komt van het Hawaiaanse mo‘olelo, wat verhaal betekent. Het is het verhaal met alles wat daar bij hoort wat jou hier heeft gebracht. Een mo’olelo kun je op verschillende manieren overbrengen. Niet alleen door te vertellen, maar ook via bijvoorbeeld beelden (schilderijen, foto’s, tekeningen), dans, schrijven en muziek. Door naar je vraag vanuit een andere invalshoek te kijken, kom je tot de kern, de essentie van je vraag. Vanuit dit nieuwe perspectief kun je een volgende stap zetten.