Persoonlijke ontwikkeling

Veel mensen zijn op zoek. Op zoek naar zichzelf. Op zoek naar balans tussen werk en privé, naar minder stress en druk, naar verbinding met anderen, hoe om te gaan met ziekte en verlies. Naar een leuker en gelukkiger leven. Ik help je met creatieve verbeelding en meditatie de weg naar binnen én naar buiten te vinden. Om zo opnieuw in contact te komen met jezelf, je innerlijke kompas. Zodat je van daaruit vol vertrouwen kunt creëren en handelen.

Op zoek naar nieuwe inspiratie in je leven met het creatief gebruik van verbeelding en meditatie? Doe dan mee met een van de onderstaande activiteiten. Volg een (online) cursus, ga mee op reis of kom langs in de praktijk voor een persoonlijk gesprek.


Focus op talent
Online cursus:
Focus op talent

Ontdek jezelf
Online cursus:
Ontdek jezelf

Reis:
Zin in je leven

Cursus:
Creatief mediteren

Aandacht voor jou

Het kan ons allemaal overkomen dat we er zelf even niet meer uitkomen. Je loopt tegen een obstakel, komt in onbekend gebied of de zin ontbreekt om de weg die je gaat te vervolgen. Therapie en coaching kan je dan helpen weer in je kracht te gaan staan, balans terug te vinden en weer in beweging te komen. Je ontdekt weer wat jouw verlangen is, wat je talenten en kwaliteiten zijn en wat je belemmert om dit voluit te leven. Samen gaan we zoeken naar de antwoorden die jou verder helpen. Kom langs, dan maken we kennis. Lees meer…