PrachtigeVrouwenReis

He prachtige vrouw, houd je van …

  • Zwemmen in een bergbeekje
  • Gillen van de lach
  • Dansen onder de sterren
  • Genieten van heerlijke geuren, kleurrijke planten, kruidige kruiden, vogelgeluiden, zongerijpte kersen …?
  • Schommelen
  • Mediteren op een eeuwenoude bergkam?
  • Vrouwelijke oerkrachten
  • Mooie diepgaande gesprekken

Maar heb je dat al veel te lang niet gedaan.
Zou je meer in contact willen komen met je vrouwelijke pracht en kracht? Deze meer willen voelen, vergroten en inzetten in je leven? Kortom je helemaal vrouw en vrij voelen? Kies voor jezelf en ga met ons mee naar Spanje. 


Een verdiepingsreis voor jezelf

Een reis die je zintuigen prikkelt en je opnieuw in contact brengt met de bron die jou maakt tot de unieke vrouw die jij bent. Natuurlijk word je daarbij geholpen door de prachtige plek waar je verblijft, de andere vrouwen en jouw begeleiders Yolande van Wijk en Wendy Smit.

Tijdens de reis spelen we met verschillende verdiepende en ontspannende creatieve oefeningen. Zie jezelf bijvoorbeeld schrijvend zitten op een bergkam met uitzicht op een eeuwenoud dal, achter je de ruïnes van een Moors kasteel en boven je de zon. Of een collage maken bij de klaterende bron van een oude wasplaats in een dorp waar de tijd stil heeft gestaan. Ook is er ruimte voor jouw persoonlijke vraag/thema. Laat je inspireren en inspireer zelf met je unieke vrouw-zijn.

Je bent samen met andere vrouwen die hetzelfde verlangen hebben. Onze ervaring leert dat dat heel snel leidt tot een veilige setting met daarin ruimte voor verdieping, verbinding en vriendschap.

Je gaat opgeladen en herboren naar huis, vol inspiratie, zodat je vrouwelijke bron ook thuis blijft stromen. En wat er dan gebeurt…

Deze reis inspireert je om de vrouw te worden die jij werkelijk van binnenuit bent. Maak haar weer wakker en verbind je weer met haar natuurlijke pracht en kracht.

Spanje
We verblijven 6 dagen op het sfeervolle landgoed “Mas Fullat” in Alforja op de flanken van het Montsant (de heilige berg) gebergte in Catalonië. We maken wandelingen en excursies naar eeuwenoude bergdorpjes, de Romeinse stad Tarragona en de zee. Er is een prachtige grote tuin op het landgoed en een heerlijk zwembad.

BegeleidersWendy Smit en Yolande van Wijk

De organisatie en begeleiding van deze reis is in handen van Wendy Smit (Moolelo) en Yolande van Wijk (Commundocoaching).  Samen nemen wij je mee op reis en laten jouw innerlijk vuur weer ontbranden. Wij zijn in 2017 gestart met onze eerste 2 inspiratiereizen naar Spanje. In eerste instantie gericht op coaches. Daarna begon het te stromen. Dat de behoefte aan aandacht voor jezelf, aan herijken, aan inspiratie, aan genieten, aan durven staan voor jezelf, aan jezelf laten zien, aan bezieling, aan stilstaan, aan vriendschap, zo groot zou zijn, hadden wij niet verwacht. Ook de kracht van vrouwen onder elkaar en het positieve effect daarvan op ons en de deelnemers verraste ons. Dat heeft ons gesterkt om in 2018 te focussen op vrouwenreizen.

Wij zetten onze professionaliteit, enthousiasme, humor, aandacht, kracht, liefde, openheid , creativiteit en ons eigen unieke vrouw in om de reis voor jou tot een succes te maken. Wij werken vanuit het grondbeginsel van de psychosynthese dat ieder mens een schat in zich draagt! Kijk beslist op onze websites om hier meer over te lezen en ons beter te leren kennen.

Praktisch

Wanneer: 14 t/m 19 oktober 2018

Waar: Spanje

Groep: Tijdens deze reis kunnen maximaal 6 vrouwen mee. Wij werken bewust met een kleine groep zodat er snel een intieme, vertrouwelijke sfeer ontstaat en er ruimte en aandacht is voor iedereen.

Meenemen: Voor vertrek ontvang je van ons meer informatie over wat mee te nemen.

Kosten: € 1200 (inclusief btw). Dit is inclusief: Verblijf in Mas Fullat op basis van een tweepersoonskamer (1 persoonskamer optioneel tegen 250 euro bijbetaling), excursies, lokaal vervoer met huurauto’s, maaltijden (zelf koken en uit eten), begeleiding en groepsactiviteiten, persoonlijk coachingsgesprek. Exclusief: Vlucht: raming 100 – 180 euro, entrees en zakgeld (raming 50 euro). NB: De Spanjereis is als opleiding of als bedrijfskosten aftrekbaar.  Of in overleg met je werkgever inzetbaar binnen je persoonlijke ontwikkel plan (POP)

Inschrijven: Via het aanmeldformulier.

Meer info: Heb je vragen of wil je meer informatie, neem dan contact op met Wendy Smit via e-mail of telefoon.

Prachtige Vrouwen Reis

Ervaringen

Ik heb het vuur in mijzelf herontdekt

Ik kwam thuis glanzend en warm van binnen

Ik ervaar meer vertrouwen en rust

Verbondenheid en vriendschap als onverwacht cadeau

Het was een overwinning om zo in de groep te zijn en mijzelf daarin te accepteren

Ik voelde meer verbinding met mezelf en de ander

Een hele mooie ervaring met een groep fijne vrouwen

De oefeningen, het samen zijn, het genieten, de salades, de warmte, de zon waren weldadig