Professionele ontwikkeling

In onze opleidingen leer je vertrouwen op je innerlijke kompas. De opleidingen leren jou te werken met het creatieve en expressieve vermogen van de mens.

Wij bieden verschillende mogelijkheden om zelf met creativiteit, verbeelding en expressie in je praktijk aan de slag te gaan. Het belangrijkste uitgangspunt is dat wij geloven in het leren door doen. Door zelf te ervaren wat creatieve verbeelding en meditatie met je doen op het gebied van gedachten, gevoelens en je lichaam, leer je het ambacht onder de knie te krijgen. Behalve zelf ervaren ga je aan de slag met het begeleiden van je medestudenten en oefencliënten. Verder verdiep je je in literatuur op het gebied van psychosynthese, mindfulness en creatieve therapie. Zo kun je na de opleiding daadwerkelijk en vol vertrouwen aan de slag.

Om begeleider te worden van creatieve processen, kijk je eerst naar je eigen ontwikkeling.  Als jouw proces op gang is gekomen, en jij de weg naar binnen in jezelf hebt gevonden en weer naar buiten, kun je gaan werken met anderen.


Creatieve therapie
eenjarige opleiding, SKB accreditatie

creatief meditatie coach/trainer
Creatief meditatie
coach / trainer

Boomlabyrintwerker
Boomlabyrintwerker