Creativiteit als hulpbron

Train jezelf in het benutten van de kracht van creativiteit, verbeelding en expressie. Voor coaches, ondernemers, professionals

In de inspirerende omgeving van het Montsant gebergte in Catalonië, ontdek en ontwikkel je de kracht van het werken met creativiteit, verbeelding en expressie. Het eerst zelf ervaren van de diepgaande werking van diverse werkvormen en technieken, is een must om deze later in je eigen professie in te kunnen zetten.

Jouw trainingsgroep bestaat uit maximaal 6 personen. Door de kleine groep krijgt jouw ontwikkeling een versnelling en is er voldoende aandacht voor iedereen.

Natuurlijk kun je deze training ook in Nederland doen maar dan mis je de inspiratie van de zon, het landschap en het lekkere eten. Het letterlijk afstand nemen van thuis zorgt voor meer openheid en focus op wat op dit moment voor jou belangrijk is.
En voor de kosten hoef je het niet te laten.

 
Wat levert deze unieke trainingsreis je op

 • Je leert contact te maken met jouw unieke creatieve bron en hier  uiting en vorm aan te geven
 • Je ervaart de diepgaande werking van diverse creatieve technieken en oefeningen
 • Na de training kun je de creativiteit en verbeeldingskracht van je cliënten, studenten of collega’s aanboren en inzetten
 • Je leert een (persoonlijke) thema vanuit een ander perspectief te bekijken
 • Je doet inspiratie op voor eigen nieuwe of bestaande projecten
 • Na afloop ontvang je een e-book met alle gebruikte creatieve werkvormen zodat je deze in je eigen werk kan inzetten
 • Je ontvangt een certificaat


Bijvangst: 

 • je laadt je accu op en komt uitgerust, gebruind en vol energie weer terug.
 • je legt waardevolle contacten.
 • in dialoog met elkaar genieten we van elkaars eigenheid en leren we van elkaar

Als je twijfelt of deze bijzondere training iets voor jou is, neem dan contact op met Wendy.

Locatie:

We verblijven in een sfeervolle oude boerderij “Mas Fullat” op de flanken van het Montsant (de heilige berg) gebergte in Catalonië. De Mas ligt op een groot terrein met tuin, bos, boomgaarden en een zwembad.

De boerderij is exclusief voor onze training beschikbaar.

Je slaapt in een ruime 2 persoonskamer. Iedere slaapkamer heeft een eigen badkamer. We delen een grote woonkamer en keuken. Op verzoek is er gelegenheid om te overnachten in een 1-persoonskamer.

Programma

Voor vertrek komen we bij elkaar om kennis te maken en (praktische) vragen door te nemen.

Dag 1: vlucht van Eindhoven naar Reus, vandaaruit rijden we in 30 minuten naar onze bestemming in Alforja.

Dag 2 t/m 5: Dagelijkse mix van theorie, oefeningen en werkvormen, excursies en vrije tijd. We koken samen en gaan soms uit eten.

Je gaat elke dag aan de slag met diverse kunstzinnige en creatieve werkvormen als: tekenen, schilderen, boetseren, schrijven en fotografie. Hierbij staat niet het artistieke of esthetische aspect centraal, maar wat het werkstuk zegt in relatie tot de vraag. We werken op bijzondere plekken in de natuur. Je werkt individueel en samen met je medereizigers. Daarnaast is er ruimte voor stilte, wandelingen, excursies of gewoon een plons in het zwembad.

Het gebied leent zich perfect voor het maken van prachtige wandelingen, bijvoorbeeld naar een van de “kluizenaars” kerkjes in de bergen en het bezoeken van eeuwenoude dorpjes. Ook bezoeken we het strand en de zee waar het waterelement ons zal inspireren. En we brengen een bezoek aan Tarragona, een eeuwenoude, echt Catalaanse stad, met veel Romeinse en Middeleeuwse restanten.

Dag 6: terugvlucht van Reus naar Eindhoven.

Data: 9 t/m 13 oktober 2018

Kosten: De kosten bedragen €1400,-  (ex BTW)

Dit is inclusief:

 • Alle verblijf in de Mas Fullat op basis van tweepersoonskamers (1 persoonskamer optioneel, 250 euro extra), tent neerzetten in tuin zonder meerkosten
 • Excursies
 • Lokaal vervoer met huurauto’s
 • Maaltijden, zelf koken en uit eten
 • Begeleiding en groepsactiviteiten
 • Materialen
 • E-book met alle oefeningen
 • Certificaat

Exclusief
Vlucht: raming 100-180 euro, entrees, zakgeld (raming 50 euro) en aanbevolen literatuur.

Het boek “ Creatief mediteren (Uitgever A3 Boeken, € 17,50, ISBN 9789491557323) van Wendy Smit is aanbevolen literatuur voor deze reis. Je kunt bij je aanmelding het boek meteen bestellen, dan ligt het op de kennismakingsavond voor je klaar.

NB: De Training is als opleiding of als bedrijfskosten aftrekbaar. 

Begeleiding:
De organisatie en begeleiding van deze reis is in handen van Wendy Smit (Moolelo) en Yolande van Wijk (Commundocoaching). 
Wendy is een ervaren creatief en kunstzinnig therapeut die creativiteit met mindfulness en meditatie combineert. Met een heldere en frisse aanpak begeleidt Wendy je naar meer ontspanning en brengt je weer in contact met je creatieve bron.
Yolande is een ondernemer, reiziger, coach met als motto: “begin bij jezelf maar eindig niet bij jezelf”. Ik breng op de reizen mijn enthousiasme, humor, aandacht en kracht in. Mensen verbinden is mijn tweede natuur. Ik heb ervaring in professional het bedrijfsleven, als ondernemer, studiecoach, en psychosynthese coach. Ik ben thuis in het gebied in Catalonië waar wij naartoe gaan.

Prachtige Vrouwen Reizen naar spanje
Teken je creatieve bron
12 nachten liefde voor jezelf
Plons in het zwembad
PrachtigeVrouwenReizen


Download het programma


Download het inschrijfformulier

Ervaringen

Mijn hoofd is leeg en mijn passie weer levend

Praktische werkvormen die ik gelijk in mijn eigen praktijk kon toepassen.

Mooie, verdiepende en inspirerende werkvormen

Geïnspireerd thuisgekomen om mijn bedrijf een andere wending te geven

Vertouwen om creatieve werkvormen in mijn werk toe te passen