Ga mee op reis en ontdek creativiteit als hulpbron

Reis: Creativiteit als hulpbron

Deze inspiratiereis in Catalonië geeft jou energie en focus op wat jij belangrijk vindt in je leven. Je ontdekt tijdens deze reis wie jij bent en wat je past  terwijl je prachtige plekken in de natuur bezoekt,  geniet van lekker eten en ontspant aan het zwembad.

Terug naar jouw bron met mindfulness en creatieve oefeningen

Heb je behoefte aan een pauze in je drukke leven, wil je opnieuw jouw koers bepalen en opnieuw in contact komen met je eigen bron? Ga dan mee op deze unieke inspiratiereis naar Catalonië en kom opgeladen en met nieuwe energie thuis.

Tijdens de reis helpen we je om met behulp van creatieve en mindfulness oefeningen,  nieuwe inspiratie op te doen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan  natuurcollages maken, foto-opdrachten en tekenen. Je hoeft geen creatief talent te hebben  om mee te kunnen doen! Het gaat om de beweging, niet om het resultaat.

We verblijven exclusief op een prachtig landgoed in de ruige bergen van Catalonië. Rondom het landhuis ligt een grote tuin, boomgaard en zwembad. We maken uitstapjes naar prachtige natuurplekken, eeuwenoude stadjes, spirituele plaatsen, de zee en blijven soms ook bij huis. Op de locaties doen we oefeningen en laten ons inspireren door de omgeving

Gelijkgestemde reisgenoten

Je reist samen met mensen die – net als jij – hetzelfde doel voor ogen hebben. Zo profiteer je van elkaars inzichten, vragen en energie. Wende en Yolande, de begeleiders zorgen voor een veilige, losse sfeer waarin jij maximaal tot je recht komt. Je reist met maximaal 6 mensen, zodat er voor iedereen voldoende persoonlijke aandacht is.

Wat mag je van deze reis verwachten?

  • Zelfinzicht door het inzetten van creativiteit, meditatie, mindfulness oefeningen en visualisatie.
  • Voldoende ruimte en tijd om (samen) te spelen, te lachen, te genieten, te zwemmen, te zonnen, te ontdekken en je te verwonderen over de prachtige omgeving.
  • Je voelt en weet aan het eind van de reis welke keuzes je wilt maken en hoe je dingen anders kunt doen.

 

“Alle creaties waren altijd goed genoeg. Ik schaamde me niet. Het leek soms wel
van iemand anders en tegelijk heel erg van mezelf.”

“De natuurcollage maakte me ervan bewust hoe rijk mijn binnenwereld is.”

Het was een heerlijke week. Vol zon in prachtige groene omgeving, comfortabel huis. Mooie persoonlijke opdrachten die zeer verhelderend werkten en ook bij thuiskomst doorwerken.
Fijne en zorgvuldige begeleiders van de groep waardoor je je veilig voelt Een perfecte combi van persoonlijke verdieping en relax vakantiegevoel

Reisdata
Voorjaar 2020

Kosten
€ 1350 euro inclusief btw en verblijf op basis van twee persoons-kamers, maaltijden, materialen, gezamenlijk gebruik van auto en excursies.

Verblijf in een 1 persoons kamer is beperkt mogelijk tegen bijbetaling van 250 euro. De Mas ligt op een groot terrein met tuin, bos, boomgaarden en een zwembad.

De kosten van de vlucht zijn niet inbegrepen in de prijs en bedragen 100 tot 150 euro.