Inspiratiereis: ZIN in je leven

Deze inspiratiereis in Catalonië helpt je om in contact komen met jouw authentieke bron. Hierdoor krijg je ZIN in je leven en voel je dat je leeft! En dat terwijl je prachtige plekken in de natuur bezoekt en lekker geniet van heerlijk eten en een plons in het zwembad.
Terug naar jouw bron met mindfulness en creatieve oefeningen

Creativiteit is goed voor je hart, lijf en hoofd. Het helpt je om in contact komen met jouw authentieke bron. Hierdoor krijg je ZIN in je leven en voel je dat je leeft! Het laat je ook zien wat er nodig is om jouw bron te laten stromen. Dit inzicht vergroot je zelfvertrouwen en helpt je om bewustere keuzes te maken. Weet je nog hoe het als kind was om te tekenen en te kliederen? Laat jouw creativiteit weer in vrijheid stromen deze reis.

Je logeert op een prachtig landgoed in de ruige bergen van Catalonië. Rondom het sfeervolle huis ligt een heerlijke tuin, een volle boomgaard en een verfrissend zwembad. Het huis ligt op de flanken van het Montsant-gebergte met prachtige wandelpaden, klaterende beekjes, eeuwenoude stadjes en spirituele plaatsen. Hier stroomt de creativiteit als vanzelf en vormt een bron van inspiratie. Net als de zon en het heerlijke eten.

Gelijkgestemde reisgenoten

Je reist samen met mensen die – net als jij – hetzelfde doel voor ogen hebben. Zo profiteer je van elkaars inzichten, vragen en energie. Wende en Yolande, de begeleiders zorgen voor een veilige, losse sfeer waarin jij maximaal tot je recht komt. Je reist met maximaal 6 mensen, zodat er voor iedereen voldoende persoonlijke aandacht is.

Wat mag je van deze reis verwachten?

  • Zelfinzicht door het inzetten van creativiteit, meditatie en visualisatie.
  • Verheldering van jouw thema in de groep en in privécoaching.
  • Voldoende ruimte en tijd om (samen) te spelen, te lachen, te genieten, te zwemmen, te zonnen, te ontdekken en je te verwonderen over de prachtige omgeving.
  • Je voelt en weet aan het eind van de reis welke keuzes je wilt maken en hoe je dingen anders kunt doen.

Praktische informatie:
Reisdata: 5 – 11 mei 2019

Kosten: € 1350 euro inclusief btw, verblijf op basis van twee persoonskamers, maaltijden, materialen, gezamenlijk gebruik van auto en excursies. Naar behoefte is er ruimte voor persoonlijke coaching door een van de begeleiders.

Niet inbegrepen zijn: verblijf in een 1 persoons kamer (mogelijk tegen een meerprijs van € 250).  De kosten van de vluchten. Die bedragen ongeveer 100 tot 150 euro.

Download voor meer informatie en inspiratie de brochure.

 

“Alle creaties waren altijd goed genoeg. Ik schaamde me niet. Het leek soms wel van iemand anders en tegelijk heel erg van mezelf.”
“De natuurcollage maakte me ervan bewust hoe rijk mijn binnenwereld is.”
Het was een heerlijke week. Vol zon in prachtige groene omgeving, comfortabel huis. Mooie persoonlijke opdrachten die zeer verhelderend werkten en ook bij thuiskomst doorwerken. Fijne en zorgvuldige begeleiders van de groep waardoor je je veilig voelt Een perfecte combi van persoonlijke verdieping en relax vakantiegevoel