40 dagen Zinspiratie

Bezinnen door tekenen en reflectief schrijven

Heb je behoefte aan een periode van rust en bezinning? Geen tijd of middelen om op retraite te gaan? Houd je van creatieve werkvormen en ben je benieuwd naar wat er in jou te ont-dekken is. Dan is deze online retraite iets voor jou. Basis is het boek Ontdek jezelf door tekenen en reflectief schrijven. Ontdek hoe al tekenend en schrijvend meer ruimte in jezelf ontstaat en je weer in contact komt met wat voor jou wezenlijk en van belang is.

Teken– en schrijfervaring is niet nodig. Je gebruikt tekenen en schrijven als middel om naar jouw kern te komen, niet om iets moois maken.

Hoe werk het
Het programma bestaat uit 40 creatieve bezinnende opdrachten, een voorbereidingsoefening en een reflectieopdracht. Basis is het boek ‘Ontdek jezelf door tekenen en reflectief schrijven’. Niet alle onderwerpen komen aanbod. Er blijft ook na deze bezinningsperiode genoeg te ontdekken.

Zes weken achter elkaar ontvang je iedere maandagochtend voor 10.00 uur de opdrachten voor die week in je mailbox. Bezinnen doe je voor jezelf. Je kunt zelf het tempo van het programma aanpassen, als dit beter uitkomt. En je kunt het programma overal doen: thuis, onderweg of op je vakantieadres.

Wat heb je nodig

  • Het online bezinningsprogramma ‘40 dagen Zinspiratie’.
  • Een exemplaar van het boek ‘Ontdek jezelf door tekenen en reflectief schrijven’. Je kunt het boek direct mee bestellen bij Moolelo of via de reguliere (internet) boekhandel.
  • Pen en kleurpotloden (wasco of pastel krijt kan ook).
  • Schrift of dagboek voor de extra opdrachten.
  • Je hebt per opdracht ongeveer 15 a 20 minuten de tijd nodig. Op zondag kijk je terug op de afgelopen week met een reflectieopdracht. Op deze dagen heb je iets meer tijd nodig, ongeveer 30 tot 45 minuten.
  • Adobe reader, om de oefeningen te lezen. Je kunt een gratis exemplaar downloaden.
  • E-mailadres, internet en eventueel een printer om de oefeningen te printen.

Kosten en aanmelden
Het online programma kost € 57 (inclusief btw en het boek Ontdek jezelf door tekenen en reflectief schrijven, ISBN:9789491557057, exclusief verzendkosten).
Aanmelden kan via het bestelformulier. Je ontvangt binnen enkele dagen een bevestiging. De factuur wordt verzonden per e-mail. De inschrijving is pas definitief zodra de betaling van de factuur bij ons binnen is. De eerstvolgende maandag ontvang je de online cursus in je mailbox.

Annuleren
Dit kan alleen schriftelijk via een e-mail. Nadat het boek is verstuurd, is annuleren niet meer mogelijk.

Copyright
De online cursus ’40 dagen Zinspiratie’ is een idee van en ontwikkeld door Wendy Smit | Moolelo en is alleen voor individueel gebruik. Het is niet toegestaan om kopieën in delen of als geheel te verspreiden.

Schrijfretraite 40 dagen Zinspiratie
online cursus 40 dagen zinspiratie

Ik vind de cursus goed in elkaar zitten en maak je mijn complimenten. Dank dat ik deze mag volgen. Naast schrijf – tekenplezier en ontspanning, heb ik ook verrassende inzichten gekregen. – Jos

Een online thuisretraite, ik wist niet precies wat ik er van moest verwachten. Wat een verrijking om dagelijks te tekenen, te schrijven, aandacht te schenken. Het heeft me veel meer gebracht, dan ik had kunnen vermoeden. – Mascha

De vastentijd is voor mij altijd een tijd van bezinning. Deze creatieve manier vond ik een verrijking – Thea

Ik heb er van genoten! Het heeft me veel gebracht. De rust die het me gebracht heeft als ik s’morgens hier eerst even mee bezig ging. Even bezinnen op wat er diep in mij leeft. In het na-lezen mooie dingen ontdekt die uit mijn pen kwamen. – Mieke